Forex Sebenar Penipu?

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Forex Sebenar Review V6 dari Khalid Hamid

Rahsia FOREX TRADER Menjana Wang 5 ANGKA SEMINGGU Secara Senyap-Senyap Dengan HANYA 1 JAM SEHARI Kini Terbongkar! Bukan sekali atau dua kali, tapi berkali-kali beb!!!! Tak minat ker…. ๐Ÿ˜€

Kepada yang pertama kali terbaca tentang forex, istilah Forex @ FX diambil daripada singkatan FOReign EXchange atau Tukaran Matawang Asing. Forex merupakan pasaran kewangan terbesar di dunia dengan nilai transaksi harian melebihi USD $5 TRILLION SEHARI! Ia jauh mengatasi pasaran-pasaran lain seperti Saham, Komoditi, Logam dan lain-lain. Forex berlaku apabila anda menjual (SELL) matawang negara anda dan membeli (BUY) matawang negara lain. Contohnya, jika anda melancong ke London, anda perlu menjual matawang Ringgit (MYR) dan membeli matawang Pound Sterling (GBP).

Kalau dulu forex hanya boleh dibuat di kaunter, kini ia sudah boleh dilakukan secara ONLINE!! Asalkan ada komputer & internet, anda bebas untuk trade di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa!!

Apa yang hebat tentang forex ialah, KITA SEMUA (YA, KITA SEMUA!!) BOLEH MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!Untuk menjadi seorang forex trader, anda hanya perlukan komputer / smartphone, internet dan sedikit modal mengikut kemampuan anda. Itu sahaja!

MENGAPA ANDA MESTI TRADE FOREX?

Tahukah anda bahawa FOREX merupakan salah satu LUBUK PALING MUDAH DAN CEPAT kalau nak jana PENDAPATAN YANG SANGAT LUMAYAN? Ini kerana:

  • Anda akan mendapat pulangan yang lumayan dan pantas berbanding pelaburan lain!
  • Anda tidak perlu bersusah-payah mencari klien, pelanggan, downline atau menjual barang!
  • Forex adalah market 2 hala, anda boleh menjana wang ketika harga matawang naik mahupun turun!
  • Anda bebas menjana pendapatan di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa!
  • Anda akan mempunyai banyak masa terluang, malah anda tak perlu keluar rumah pun!
  • 100% keuntungan anda punya, tak perlu dikongsi dengan sesiapa! Ia hanya bergantung kepada diri sendiri!
  • Anda hanya perlu menggunakan sedikit sahaja masa, tenaga dan modal!

Ingin tahu cara teknik forex sebenar yang digunakan oleh para trader dalam bahasa melayu?

ForexSebenar.com adalah jawapan terbaik kepada persoalan diatas!

Lihat serba ringkas apa yang terkandung dalam forexsebenar yang dihasilkan oleh pakar forex malaysia iaitu saudara khalid hamid :

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Saya bukan apa…yang rugi main forex nie bukan setakat ribu-ribu ringgit…tapi sampai juta-juta ringgit oo0…takkan anda ingin turut sama GAGAL dalam forex disebabkan “KEBODOHAN” kemalasan anda untuk belajar cara sebenar forex? Dah tak berguna lagi rasanya nak menyesal kalo dah jadi sampai macam….

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr, private group forex sebenar, teknik forex sebenar review, forex sebenar download pdf, skim pelaburan forex tumpas, skim pelaburan forex rugi jutaan ringgit

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr, private group forex sebenar, teknik forex sebenar review, forex sebenar download pdf, skim pelaburan forex tumpas, skim pelaburan forex rugi jutaan ringgit

Teknik Forex Sebenar Memang Tidak Mengecewakan!

Memang banyak orang claim mereka pakar forex, sifu forex, otai forex tapi rupanya…

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Puncanya mudah jek…sebab takde ilmu trading forex yang sebenar. Dah kalo teringin sangat nak bina kekayaan dengan forex, carilah sumber forex sebenar beb…

Dalam banyak-banyak perkara yang korang perlu ambil kira nak main forex nie adalah bimbingan yang konsisten dari mula korang download mt4 sampailah macam mana nak baca chart dan buat analisis pair yang korang nak pilih tue…Ini semua memang akan diberikan oleh saudara Khalid Hamid dan team dia jika korang dapatkan produk killer mereka – FOREX SEBENAR (TFS)

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Dan hasil dari bimbingan support private group ini, mereka yang sebelum nie kerap FAILED dan RUGI jek berterima kasih pada Abanglid dan rakan-rakan analyst yang ada dalam private group tue… ๐Ÿ˜›

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Dan yang paling sedih adalah, ada dari kalangan mereka RASA MENYESAL sebab dulu kondem2 ebook khalid hamid yang mana cakap forex sebenar penipu laa…forex sebenar sampah laa…tak dapatkan forex sebenar pada harga PRA PENGENALAN – Hanya RM190 jek….yang mana sekarang dah naik sampai RM700…Tapi dengar kata lepas bajet 2017 dilancarkan, harga nak naik lagi…sebab dengar kata minyak petrol pon naik ( produk forex sebenar versi DVD terkini yang dibeli akan dihantar melalui POS )…naik berapa tak pasti laa…habis nak tunggu HARGA NAIK lagi ker?

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr, private group forex sebenar, teknik forex sebenar review, forex sebenar download pdf

Nah! Sekarang dah tau kan penangan sebenar kuasa forex yang dihasilkan oleh saudara khalid hamid…Agak2 masih keberatan atas faktor kos, riki-riki dulu free copy forex sebenar TFS dibawah ini :

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

DOWNLOAD PREVIEW COPY (PERCUMA) TEKNIK FOREX SEBENAR V6 (2016) DISINI

Lebih mudah belajar forex dengan teknik forex sebenar?

FOREX SEBENARNYA MUDAH JEK!

SEBAB APA CAKAP MACAM TU…?

BUY, jika harga dijangka NAIK.

SELL, jika harga dijangka TURUN.

Haa…tue jek….kan senang forex nie… ๐Ÿ˜‰

TETAPI FOREX BUKANLAH SEMUDAH ITU KALAU ILMU ANDA TAK BETUL!

Anda mungkin akan kerugian beribu-ribu (atau puluhan ribu, dan mungkin juga ratusan ribu) ringgit dalam masa beberapa hari (atau jam) sahaja! Bacalah โ€œtragedi sadis forexโ€ di bawah:

  • Seorang trader kerugian USD4,950 (kira-kira RM21,285) dalam masa 1 malam sahaja kerana terlalu yakin sehingga tidak meletakkan stop loss!! (had kerugian maksimum yang akan ditanggung)
  • Seorang trader hebat kerugian lebih USD10,000 (lebih RM43,000) dalam masa beberapa minit sahaja angkara pengumuman berita Non-farm Payroll @ NFP dan Canadian Employment Change @ EC
  • Ada yang membuat pinjaman peribadi sehingga USD25,000 (dalam RM107,500) untuk melabur dalam forex. Tetapi dalam masa 2 minggu, modalnya habis licin! Malangnya, beban hutang perlu ditanggung sehingga 10 tahun lamanya
  • Kena tipu RM33,000 kerana menyertai skim forex dan kerugian USD5,830 (RM25,069) akibat trade tanpa ilmu seperti dua pengadu di bawah…

 

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Dan kini forex sebenar telah memberikan sinar harapan baru kepada mereka yang telah rugi @ kecewa dengan dunia forex!

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Boleh percaya ker dengan forex sebenar nie…? ๐Ÿ™‚

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Untuk lihat lebih banyak bukti terkini @ testimonial sebenar dari forex sebenar, anda boleh terus ke laman rasmi forex sebenar ->>> DISINI

Jom kita fikir sekejap, jika anda adalah seorang trader tegar dalam forex……

(A) 10 pips profit dengan 10x trade?

atau

(B) 100 pips profit dengan SEKALI TRADE sahaja?

Jika jawapan anda (B), TEKNIK FOREX SEBENAR lah yang perlu anda kuasai!

Mengapa forex sebenar menjadi teknik forex pilihan utama penggiat forex?

Teknik ini didedahkan kerana saya sangat kasihan melihat TERLALU RAMAI TRADER yang masih TERKIAL-KIAL dalam forex. Ini kerana mereka banyak melakukan KESILAPAN BESAR seperti:

  • Tidak meletakkan Stop Loss dalam trade
  • Stop Loss melebihi Target Profit
  • Trade pada waktu yang salah secara hentam kromo
  • Memilih pairs yang susah nak profit
  • Langsung tak memahami Money Management
  • Menggandakan lot selepas loss (BALAS DENDAM!)
  • Modal tidak mencukupi dan banyak lagi lah!

Apa kata trader atau pembeli forex sebenar?

Malas nak merapu-rapu lagi pasal forex sebenar nie….

Kalau nak cerita banyak jek boleh cerita tapi nanti korang plak ingat blog nie kelentong jek lebih….

Nah! layan sket antara bukti2 testimonial mereka yang telah dapatkan pakej forex sebenar ni:

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

DOWNLOAD PREVIEW COPY (PERCUMA) TEKNIK FOREX SEBENAR V6 (2016) DISINI

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

Cukuplah rasanya cerita pasal tah apa-apa pasal forex sebenar nie….cakap banyak pon kalo korang tetap rasa WAS-WAS pon tak guna juga kan… ๐Ÿ˜›

Bagi mereka yang berminat dengan pakej forex sebenar nie, kalo korang beli versi terkini korang akan dapat :

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr

AKHIR KATA…

ORANG YANG BERJAYA ADALAH ORANG YANG BIJAK MEMANFAATKAN PELUANG. FOREX ADALAH SALAH SATU LUBUK REZEKI. SIAPA TAHU, MUNGKIN REZEKI ANDA ADA DALAM FOREX KAN?

SELAMAT MAJU JAYA SAYA UCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI MELAWAT WEBSITE INI, TAK KIRA SIAPAPUN ANDA. INGATLAH, ORANG YANG BERUSAHA & MENGHARGAI MASA ADALAH ORANG-ORANG YANG BERJAYA.

apa itu forex, belajar forex, belajar forex dalam bahasa melayu, belajar forex trading, bisnes online, bnm forex, broker forex, ebook forex, forex factory, forex malaysia, forex sebenar, forex trading malaysia, fxcitizen, kerja dari rumah, panduan forex, perniagaan online, teknik forex, teknik forex sebenar, teknik forex terbaik, usd to myr